Hitta hyresbostäder att hyra i Tumba

Hittades 38 hyresbostäder

BostadsMatcher för denna sökning.
Motta gratis aviseringar om nya bostader för den här sökningen.
rum
Min
m 2
Min
kr
Max
1 Rum - Lägenhet - 15 m2
14734, Tumba
1 rum lägenhet i Tumba
7000 kr
2 Rum - Lägenhet - 85 m2
14733, Tumba
2 rum lägenhet i Tumba
7500 kr
5 Rum - Hus - 120 m2
14732, Tumba
5 rum hus i Tumba
16000 kr
1 Rum - Lägenhet - 22 m2
14733, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
4700 kr
1 Rum - Hus - 20 m2
14731, Tumba
1 rum hus i Tumba
5500 kr
1 Rum - Lägenhet - 12 m2
14744, Tumba
1 rum lägenhet i Tumba
3500 kr
2 Rum - Lägenhet - 40 m2
14732, Tumba
2 rum lägenhet i Tumba
9000 kr
1 Rum - Hus - 29 m2
14731, Tumba
1 rum hus i Tumba
6500 kr
1 Rum - Lägenhet - 13 m2
14754, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
2500 kr
1 Rum - Lägenhet - 24 m2
14743, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
4300 kr
1 Rum - Lägenhet - 12 m2
14754, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
3000 kr
1 Rum - Hus - 12 m2
14734, Tumba
1 rum hus i Tumba
3500 kr
2 Rum - Lägenhet - 25 m2
14734, Tumba
2 rum lejlighed i Tumba
8500 kr
2 Rum - Hus - 50 m2
14734, Tumba
2 rum hus i Tumba
11000 kr
1 Rum - Lägenhet - 40 m2
14745, Tumba
1 rum lägenhet i Tumba
10000 kr
1 Rum - Lägenhet - 12 m2
14754, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
3000 kr
1 Rum - Lägenhet - 14 m2
14752, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
3500 kr
1 Rum - Lägenhet - 15 m2
14740, Tumba
1 rum lejlighed i Tumba
4000 kr

Hitta hyresbostad i Tumba snabbt och enkelt

Ska du börja jobba eller plugga i Stockholm och behöver någonstans att bo? Eller ska du av någon annan anledning flytta till Stockholmsområdet och är i behov av en bostad kan Tumba vara ett bra alternativ att vända sig till. Där kan du nämligen hitta olika typer av hyresbostäder rätt omgående.

Vi på Uthyrningsportal.se vill dock underlätta lite extra för dig. Det genom att erbjuda en bostadsportal där du så snabbt och enkelt som möjligt ska kunna hitta en hyresbostad att flytta in i Tumba, just för att du ska kunna fokusera på jobbet, skolan eller något annat som tar mycket av din tid. Hos oss kan du alltid hitta ett boende som finns ledigt och som passar dig!

Tumba - granne med Stockholm

Mellan Stockholm och Tumba är det ungefär 2,5 mil, vilket tar cirka 30 minuter att åka med både bil och tåg. Att bo i Tumba men pendla till Stockholm för jobb, plugg eller annat är med andra ord inte alls särskilt svårt.

Det är däremot ännu kortare avstånd mellan Tumba och Södertälje. Däremellan är det nämligen bara ca 17 kilometer, vilket tar cirka 20 minuter med både bil och tåg. Vill du ha nära till Södertälje, eller Stockholm, kan alltså Tumba vara riktigt bra.

På grund av dess läge är Tumba - nära till andra populära städer och orter men ändå inte en storstad i sig - ett perfekt område att bo i om du vill sänka kostnaden för din hyresbostad men samtidigt ha nära till mycket. Att hitta lediga hyresbostäder i Tumba är också just på grund av läget ofta lättare än att hitta hyresbostad i exempelvis Stockholm.

Hitta lediga hyresbostäder i Tumba

Kontakta privata hyresvärdar

Ett smidigt tillvägagångssätt för att hitta lediga hyresbostäder i Tumba är att ta kontakt med privata hyresvärdar i området. Med privata hyresvärdar innebär inte bara boenden där du hyr deras privata bostad i andrahand, utan privata hyresvärdar kan även vara större fastighetsbolag som inte verkar kommunalt.

Främst brukar man dock tala om privata hyresvärdar som enskilda privatpersoner. Att hyra en sådan bostad i andrahand kan vara både positivt och negativt. En fördel är dock att det ofta finns många privata hyresvärdar som kan tänka sig att hyra ut sin bostad, det bland annat I Tumba.

Det innebär att du som bostadssökande kan ha väldigt goda chanser att hitta en ledig hyresbostad som passar dig genom att söka efter sådana alternativ. Privata hyresvärdar kan du hitta på olika sociala medier och via sidor som exempelvis Blocket.

Uthyrningsportal.se

Ett ännu enklare sätt att hitta privata hyresvärdar är att göra bostadssökningar i Tumba direkt på vår sajt Uthyrningsportal.se. Din sökning på vår sida kommer att ge dig sökresultat i form av alla lediga hyresbostäder som finns att tillgå i Tumba i dagsläget.

På vår sajt kan du självklart även hitta hyresbostäder som hyrs ut av kommunala bostadsförmedlingar - vi är en samlingsplats för hyresbostäder från olika hyresvärdar runt om i hela Sverige. Att ta del av vår plattform då du vill hitta en ledig hyresbostad i Tumba är med andra ord väldigt smart.

Vår sida är också väldigt anpassningsbar när det kommer till sökresultat. Vill du att din sökning på vår sajt bara ska visa lägenheter med två rum, eller kanske bara visa enstaka rum som inte kostar mer än 5 000 kronor i hyra är det inga problem! Du kan även sortera på typ av boende, område och storlek. Oavsett vad du önskar hyra kan du hitta matchande alternativ på Uthyrningsportal.se.

Botkyrkabyggen

I Botkyrka kommuns centralort - Tumba - är det Botkyrkabyggen som är den kommunala bostadsföreningen. För att ha möjligheten att flytta in i lediga hyresbostäder som hyrs ut av Botkyrkabyggen krävs det att du registrerar dig på deras hemsida för att stå i deras bostadskö. Sen behöver du samla poäng, för att sen först när du kommit längst fram i kön söka bostad, titta på bostaden, visa intyg, skriva avtal och till sist flytta in.

Det kan låta som en lång process att gå via Tumbas kommunala bostadsföreningen när du vill hitta en hyresbostad. Och ibland kan det vara det, speciellt på de bostäder som många är intresserade av.

En dag i bostadskön innebär också ett poäng - det krävs med andra ord många dagar för att du ska hamna längst fram. Vill du ha möjlighet att få tillgång till en hyresbostad i Tumba på det här sättet kan det med andra ord vara bra att registrera sig hos dem långt innan du ska flytta till Tumba.

Fördelarna med att bo i Tumba

Att så pass många väljer att flytta till Tumba är inte så svårt att förstå, det framförallt inte efter att man har läst på lite mer om området och vad det har att erbjuda. Kort sagt är Tumba ett passande bostadsområde för personer i alla åldrar - det är lugnt, tryggt och inte överdrivet stort, men det finns ändå mycket att göra både på plats och i närheten.

Tumba - ett barnvänligt område

Letar du efter en barnvänlig stad att flytta till som ändå har en del annat att bjuda på har du hittat rätt i Tumba. Det bor nämligen väldigt många barnfamiljer i Tumba, och därmed finns det även många förskolor, skolor och lekparker i närheten. På er familjetid kan ni gå och bowla, lyxa på spa eller ha kul på Escape Room. Vad ni än vill göra som familj finns det möjligheter till det i och i närheten av just Tumba!

Mycket att se

I Tumba finns det också mycket att se utöver barn- och familjeaktivieterna. Tumba Bruksmuseum och World of Classics - Museum & Sales är två museum som båda är värda ett besök. Du kan också ta del av fantastisk natur i Vinterskogens naturreservat. För den som tycker om vatten, hav och vill lära sig att fiska kan en tur med Lindahls Fiske&Natur rekommenderas.

Pendlingsavstånd till Södertälje och Stockholm

Att pendla till Stockholm eller Södertälje är inga problem om du bor i Tumba. Genom att jobba i Stockholm (eller något annat närliggande område) och bo i Tumba kan du sänka dina månadsutgifter rätt mycket genom att du har en lägre hyra och därmed ett billigare boende. Detta speciellt i jämförelse med om du skulle bott i Stockholm.

Det bästa är att du inte behöver ha bil för att ta dig till Stockholm - kollektivtrafiken är riktigt välutvecklad och du kan utan problem ta dig till både Stockholm och andra närliggande ställen när du vill. Det finns med andra ord många fördelar med att söka efter hyresbostäder i Tumba.

BostadsMatcher för denna sökning.
Motta gratis aviseringar om nya bostader för den här sökningen.