Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Tumba Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 132

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta hyresbostad i Tumba snabbt och enkelt

Ska du börja jobba eller plugga i Stockholm och behöver någonstans att bo? Eller ska du av någon annan anledning flytta till Stockholmsområdet och är i behov av en bostad kan Tumba vara ett bra alternativ att vända sig till. Där kan du nämligen hitta olika typer av hyresbostäder rätt omgående.

Vi på Uthyrningsportal.se vill dock underlätta lite extra för dig. Det genom att erbjuda en bostadsportal där du så snabbt och enkelt som möjligt ska kunna hitta en hyresbostad att flytta in i Tumba, just för att du ska kunna fokusera på jobbet, skolan eller något annat som tar mycket av din tid. Hos oss kan du alltid hitta ett boende som finns ledigt och som passar dig!

Tumba - granne med Stockholm

Mellan Stockholm och Tumba är det ungefär 2,5 mil, vilket tar cirka 30 minuter att åka med både bil och tåg. Att bo i Tumba men pendla till Stockholm för jobb, plugg eller annat är med andra ord inte alls särskilt svårt.

Det är däremot ännu kortare avstånd mellan Tumba och Södertälje. Däremellan är det nämligen bara ca 17 kilometer, vilket tar cirka 20 minuter med både bil och tåg. Vill du ha nära till Södertälje, eller Stockholm, kan alltså Tumba vara riktigt bra.

På grund av dess läge är Tumba - nära till andra populära städer och orter men ändå inte en storstad i sig - ett perfekt område att bo i om du vill sänka kostnaden för din hyresbostad men samtidigt ha nära till mycket. Att hitta lediga hyresbostäder i Tumba är också just på grund av läget ofta lättare än att hitta hyresbostad i exempelvis Stockholm.

Hitta lediga hyresbostäder i Tumba

Kontakta privata hyresvärdar

Ett smidigt tillvägagångssätt för att hitta lediga hyresbostäder i Tumba är att ta kontakt med privata hyresvärdar i området. Med privata hyresvärdar innebär inte bara boenden där du hyr deras privata bostad i andrahand, utan privata hyresvärdar kan även vara större fastighetsbolag som inte verkar kommunalt.

Främst brukar man dock tala om privata hyresvärdar som enskilda privatpersoner. Att hyra en sådan bostad i andrahand kan vara både positivt och negativt. En fördel är dock att det ofta finns många privata hyresvärdar som kan tänka sig att hyra ut sin bostad, det bland annat I Tumba.

Det innebär att du som bostadssökande kan ha väldigt goda chanser att hitta en ledig hyresbostad som passar dig genom att söka efter sådana alternativ. Privata hyresvärdar kan du hitta på olika sociala medier och via sidor som exempelvis Blocket.

Uthyrningsportal.se

Ett ännu enklare sätt att hitta privata hyresvärdar är att göra bostadssökningar i Tumba direkt på vår sajt Uthyrningsportal.se. Din sökning på vår sida kommer att ge dig sökresultat i form av alla lediga hyresbostäder som finns att tillgå i Tumba i dagsläget.

På vår sajt kan du självklart även hitta hyresbostäder som hyrs ut av kommunala bostadsförmedlingar - vi är en samlingsplats för hyresbostäder från olika hyresvärdar runt om i hela Sverige. Att ta del av vår plattform då du vill hitta en ledig hyresbostad i Tumba är med andra ord väldigt smart.

Vår sida är också väldigt anpassningsbar när det kommer till sökresultat. Vill du att din sökning på vår sajt bara ska visa lägenheter med två rum, eller kanske bara visa enstaka rum som inte kostar mer än 5 000 kronor i hyra är det inga problem! Du kan även sortera på typ av boende, område och storlek. Oavsett vad du önskar hyra kan du hitta matchande alternativ på Uthyrningsportal.se.

Botkyrkabyggen

I Botkyrka kommuns centralort - Tumba - är det Botkyrkabyggen som är den kommunala bostadsföreningen. För att ha möjligheten att flytta in i lediga hyresbostäder som hyrs ut av Botkyrkabyggen krävs det att du registrerar dig på deras hemsida för att stå i deras bostadskö. Sen behöver du samla poäng, för att sen först när du kommit längst fram i kön söka bostad, titta på bostaden, visa intyg, skriva avtal och till sist flytta in.

Det kan låta som en lång process att gå via Tumbas kommunala bostadsföreningen när du vill hitta en hyresbostad. Och ibland kan det vara det, speciellt på de bostäder som många är intresserade av.

En dag i bostadskön innebär också ett poäng - det krävs med andra ord många dagar för att du ska hamna längst fram. Vill du ha möjlighet att få tillgång till en hyresbostad i Tumba på det här sättet kan det med andra ord vara bra att registrera sig hos dem långt innan du ska flytta till Tumba.

Fördelarna med att bo i Tumba

Att så pass många väljer att flytta till Tumba är inte så svårt att förstå, det framförallt inte efter att man har läst på lite mer om området och vad det har att erbjuda. Kort sagt är Tumba ett passande bostadsområde för personer i alla åldrar - det är lugnt, tryggt och inte överdrivet stort, men det finns ändå mycket att göra både på plats och i närheten.

Tumba - ett barnvänligt område

Letar du efter en barnvänlig stad att flytta till som ändå har en del annat att bjuda på har du hittat rätt i Tumba. Det bor nämligen väldigt många barnfamiljer i Tumba, och därmed finns det även många förskolor, skolor och lekparker i närheten. På er familjetid kan ni gå och bowla, lyxa på spa eller ha kul på Escape Room. Vad ni än vill göra som familj finns det möjligheter till det i och i närheten av just Tumba!

Mycket att se

I Tumba finns det också mycket att se utöver barn- och familjeaktivieterna. Tumba Bruksmuseum och World of Classics - Museum & Sales är två museum som båda är värda ett besök. Du kan också ta del av fantastisk natur i Vinterskogens naturreservat. För den som tycker om vatten, hav och vill lära sig att fiska kan en tur med Lindahls Fiske&Natur rekommenderas.

Pendlingsavstånd till Södertälje och Stockholm

Att pendla till Stockholm eller Södertälje är inga problem om du bor i Tumba. Genom att jobba i Stockholm (eller något annat närliggande område) och bo i Tumba kan du sänka dina månadsutgifter rätt mycket genom att du har en lägre hyra och därmed ett billigare boende. Detta speciellt i jämförelse med om du skulle bott i Stockholm.

Det bästa är att du inte behöver ha bil för att ta dig till Stockholm - kollektivtrafiken är riktigt välutvecklad och du kan utan problem ta dig till både Stockholm och andra närliggande ställen när du vill. Det finns med andra ord många fördelar med att söka efter hyresbostäder i Tumba.

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Tumba?
Hyresbostäder i Tumba kostar mellan 2500 kr och 43000 kr.
Genomsnittspriset är 195 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 54 m² kostar alltså 10525 kr per månad i snitt i Tumba.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Tumba?
Det finns för närvarande 136 hyresbostäder att hyra i Tumba.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Tumba i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Tumba kostar i genomsnitt 6498 kr och är i genomsnitt 23 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Tumba i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Tumba kostar i genomsnitt 10441 kr och är i genomsnitt 48 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Tumba i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Tumba kostar i genomsnitt 12339 kr och är i genomsnitt 80 m²
Tumba

Vad tycker du om Tumba? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Mohamad Asir

    Tumba är på bättringsvägen och det har definitivt blivit bättre de senaste fem åren. Här finns möjlighet att hitta bostad till ett bra pris.