Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Södertälje Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 301

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hyresbostäder i Södertälje 

Södertälje kan vara en väldigt trivsam ort att flytta till om du av någon anledning inte vill, kan eller har möjligheten att flytta till Stockholm. Det är faktiskt väldigt många som väljer att söka efter bostäder att hyra i Södertälje då de exempelvis har kommit in på en skola eller fått ett jobb i storstaden -- att hitta en hyresbostad utanför Stockholm är ofta väldigt mycket enklare än att hitta boenden att hyra i staden. Utbudet av hyresbostäder i Södertälje är relativt bra, och så är efterfrågan inte överdrivet hög. Tror du att du kan trivas i Södertälje kan du med andra ord gynnas av att se över utbudet av lediga boenden där.  

Södertälje -- största tätorten i Södermanland 

Faktum är att Södertälje som ort kan vara ett bra alternativ även om du inte nödvändigtvis är intresserad av att vara nära Stockholm. För trots att orten till skillnad från huvudstaden inte är så stor finns det goda chanser för att du ska trivas där. Värt att nämna är dock att Södertälje är den största tätorten i Södermanland -- utbudet är därmed till stor mån rätt bra. 

Det finns både flera olika bostadsområden att ta del av och olika typer av hyresbostäder att söka, så att du oavsett behov och önskemål kan hitta något som passar. Att ta sig till och från Södertälje är också smidigt, och det går både bussar, tåg och tunnelbanor till och från med jämna mellanrum. 

Något som kan vara bra att veta om då du funderat på att söka efter boenden att hyra i orten är att Södertälje har ett väldigt fint läge precis intill Mälaren och Östersjön. Det innebär att du som bor där har möjligheten att njuta av både närhet till stadsliv och ett brett utbud såväl som fin natur, lugna områden och ett härligt uteliv. Södertäljes skärgård är också riktigt fint!

Hitta hyresbostad i Södertälje

Känns det som att Södertälje kan vara något för dig? Oavsett om du väljer att flytta dit på grund av att du vill bo nära Stockholm och har svårt att hitta något där, eller om du väljer Södertälje just för att det verkar som en trivsam plats kan vi glädja dig med att chanserna om att du kommer trivas är stora i vilket fall. 

I och med att Södertälje är rätt stort, men samtidigt inte överbefolkat eller överdrivet eftertraktat kan utbudet av lediga hyresbostäder vara bra. Du kan söka efter lediga lägenheter att hyra, hyresvärdar som söker inneboenden, separata rum och delade boenden i olika delar av orten. 

Bästa sätten att söka efter hyresbostäder

För att du ska öka dina chanser om att hitta en bostad som finns tillgänglig och som passar dig är det dock viktigt att du gör genomtänkta bostadssökningar. Bara för att det kan vara enklare att hitta lediga hyresbostäder i Södertälje kontra i Stockholm betyder inte det att sannolikheten att du hittar din drömbostad direkt är väldigt hög. 

Anpassa dina sökningar och vänd dig till rätt plattformar  

Utan som vanligt är det viktigt att du söker dig fram efter bostäder att hyra på rätt sätt. Det gör du bland annat genom att anpassa sorteringen och filtreringen av bostäderna efter det att du sett över vilket utbud som finns att tillgå, samt genom att välja rätt plattformar och sajter. Hos oss på uthyrningsportal.se är det både enkelt och tryggt att söka!

Se över tillgängliga hyresbostäder hos olika hyresvärdar 

Det är även smart att som bostadssökande ställa sig i bostadskö via kommunen, vilket du kan välja att göra om du ska flytta till Södertälje. Vi rekommenderar dig även att hålla koll på det utbud av ledig hyresbostad som erbjuds via de olika bostadsbolagen som verkar i orten, samt att du vänder dig till privata hyresvärdar för att utöka dina valmöjligheter.

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Södertälje?
Hyresbostäder i Södertälje kostar mellan 1085 kr och 27000 kr.
Genomsnittspriset är 157 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 62 m² kostar alltså 9697 kr per månad i snitt i Södertälje.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Södertälje?
Det finns för närvarande 275 hyresbostäder att hyra i Södertälje.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Södertälje i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Södertälje kostar i genomsnitt 6180 kr och är i genomsnitt 30 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Södertälje i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Södertälje kostar i genomsnitt 9600 kr och är i genomsnitt 55 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Södertälje i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Södertälje kostar i genomsnitt 11672 kr och är i genomsnitt 77 m²
Södertälje

Vad tycker du om Södertälje? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Lillemor Uddenberg

    Södertälje har mycket att erbjuda. Även fast det inte har det bästa ryktet så finns det här bra möjligheter att bo och leva med många vackra platser.

  • Av: Stigmor Ullman

    Södertälje is the perfect place for anyone who want so to commute to Stockholm but still have an affordable place to live. Great spot for students.