Prenumerationsvillkor

Uppsägning

Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Dina fasta betalningar kommer stoppas direkt och du kan naturligtvis använda ditt PlusPackage resterande tid du har betalt för.
Du kan avsluta ditt abonnemang på Min sida när du är inloggad

Betalnings- och abonnemangsavtal

Genom din betalning accepterar du att Uthyrningsportal får dra av det överenskomna beloppet som är i enlighet med vald tjänst, antingen från ditt betalkort eller via mobilepay. Eftersom ditt abonnemang startar omedelbart efter betalning finns det ingen ångerrätt för köpet. Av tekniska skäl kan du inte avsluta ditt abonnemang under de första 24 timmarna. Efter 24 timmar kan du avsluta ditt abonnemang när som helst.

Priser

Abonnemanget kostar 9 kr för de första 4 dagarna och abonnemangsförnyelsen kostar 359 kr för varje 28 dag vilket dras automatiskt tills du avslutar ditt abonnemang.

Moms

Alla priser är inkl. 25% moms.

Leverans & leveranstid

Den beställda varan eller tjänst levereras direkt efter betalning. Summan kommer dras från ditt kort omedelbart.

Villkor för löpande abonnemang

När du klickar på köp och slutför betalningsprocessen indikerar du också att Uthyrningsportal får dra den överenskomna summan på en löpande basis enligt det valda abonnemanget. Ditt valda abonnemang förnyas automatiskt tills du avslutar ditt abonnemang via Min sida

Ångerrätt

Jfr. Enligt lagen för konsumentavtal ges 14 dagars ångerrätt på ditt köp – men endast om du inte har använt ditt abonnemang. du inte har använt ditt abonnemang. Om du därför vill utnyttja ångerrätten måste du direkt efter ditt köp gå ner och klicka på "kontakta oss" skicka ett meddelande till oss och logga ut tills du får svar. Det är viktigt att du inte använder ditt abonnemang. Om du använder ditt abonnemang så kan du inte återkalla ditt köp, men du kan alltid avsluta ditt nuvarande abonnemang så du inte behöver betala för ytterligare abonnemangskostnader.

Reklamationsrätt

Har tjänsten tagits i bruk bortfaller reklamationsrätten. Om produkten inte kunde användas på grund av webbplatsfel, kan användaren få ytterligare abonnemangstid motsvarande den tiden tjänsten inte kunde användas. Detta kräver att användaren skickar dokumentation om att tjänsten inte kunde nås – t.ex. en skärmdump.

Ansvar

Uthyrningsportal ansvarar inte för den faktiska uthyrningen av bostäder och är därför inte ansvarig för inkorrekt information i hyresvärdars annonser eller fel och utelämningar i uthyrda bostäder. Guider, dokument etc. är gjorda som inspiration för användaren, och Uthyrningsportal tar inte ansvar för att detta innehåll är korrekt, precis som det inte kan betraktas som juridisk hjälp.

Datasäkerhet

All information på Uthyrningsportal hanteras konfidentiellt och delar inte vidare till andra parter. Likaså all kommunikation med kreditkortsinformation mellan dig och servern görs på en plats med krypterad uppkoppling. Din betalningsinformation kommer att sparas hos vår betalningsleverantör som är godkänd av Visa och PCI-certifierad.

Ändring av villkor

Uthyrningsportal förbehåller sig rätten att uppdatera villkoren löpande.