Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Lidingö Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 256

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta hyresbostad på Lidingö

Känner du att Lidingö skulle vara en passande plats för dig att bo på? Kanske vill du bo i Stockholm men ändå inte behöva bo mitt i centrala stan? Eller är det lite mer ett hus- och villaområde du eftersöker? Då kan Lidingö vara en väldigt bra plats att vända sig till. Idag finns det en uppsjö av hyresbostäder som du som bostadssökande kan se över och ta del av då du vill flytta till Lidingö men inte känner för att göra ett bostadsköp i första taget. Det finns hyresbostäder på Lidingö som kan passa alla olika behov och önskemål.

Trots att Lidingö ligger en bit utanför centrala Stockholm är det väldigt många som anser att det är ett trivsamt område, just på grund av att det är nära in till stan utan att vara alltför centralt. För familjer, par och äldre, och för de som vill bo i Stockholm men inte hittar något i innerstaden kan Lidingö vara ett riktigt trevligt alternativ. Det är lugnt och tryggt och du har det du behöver i närheten, det alltså även stadsliv och alla typer av underhållning.

Att bo på Lidingö

Om du bestämmer dig för att söka efter hyresbostäder på Lidingö har du gjort ett bra val. Lidingö är nämligen ett av de mest populära och omtyckta områdena när det kommer till bostadsområden utanför Stockholms innerstad. Och det av flera olika anledningar!

En av de främsta anledningarna till att Lidingö är så pass populärt är just på grund av läget.

Det är smidigt att såväl ta bilen som att åka kollektivt från Lidingö, och det egentligen oavsett var eller hur du ska åka till ett annat område i Stockholm. Det är även väldigt nära flera omkringliggande öar i Skärgården -- gillar du båt- och skärgårdslivet kan du alltså trivas riktigt bra där.

Nära till centrala Stockholm

In till centrala Stockholm tar det ca 10-15 minuter, vilket ju inte alls är särskilt långt. Trots detta avstånd upplevs Lidingö som ett rätt ostört och lugnt område. Det beror framförallt på att du måste ta dig över en bro för att komma dit. Lidingö är alltså en egen ö.

Samtidigt har du allt du behöver i närområdet, men kan när som helst ta dig från ön för att få tillgång till ett bredare utbud. Vi skulle säga att Lidingö framförallt gör sig bra för familjer, äldre och par som vill bo i Stockholm men inte har behovet av att bo i innerstaden. Det finns gott om skolor, förskolor, lekparker, fin natur, bostadsområden och olika bostäder.

Hitta hyresbostäder på Lidingö

Det finns med andra ord mycket som talar för att man som boende på Lidingö kan få en väldigt trivsam vardag oavsett vad man sysselsätter sig med och var man är i behov av att vara. Du kan utan problem jobba eller plugga i andra delar av Stockholm och bo på Lidingö i och med att det är så otroligt smidigt att ta sig överallt.

Något som kan vara bra att veta om är att Lidingö, som vi tidigare varit inne på, är ett rätt populärt område att flytta till. Trots att de flesta söker efter hus, villor och liknande boenden att köpa där finns det även en rätt stor efterfrågan när det kommer till boenden att hyra. Och det av alla olika kategorier.

Hur hitta ledig hyresbostad?

Detta kan såklart göra att du som just valt att söka dig till Lidingö för att hitta en ledig hyresbostad kan få det lite svårt till en början. Efterfrågan är hög och utbudet är något begränsat vilket kan leda till att det är långa bostadsköer eller att det helt enkelt inte finns så mycket ledigt.

Gör dina sökningar hos Uthyrnigsportal.se

Ett riktigt bra tips som kan underlätta för dig som bostadssökande på Lidingö är att ta del av vår sajt för bostadsuthyrning, Uthyrningsportal.se. Där kan du som vill hitta lediga hyresbostäder på Lidingö få fram ett komplett utbud av boenden som finns tillgängliga att hyra just nu. Och det av alla olika kategorier.

Tack vare att vi samlar alla tillgängliga hyresbostäder på en och samma plats har du som bostadssökande väldigt goda möjligheter att få en tydlig bild av vad som finns tillgängligt och vad av det som kan passa dig, och det utan att behöva göra särskilt mycket research. Det innebär att du sparar både tid och energi, samt ökar dina chanser om att hitta en hyresbostad på Lidingö rätt omgående. Hos oss kan alla hitta ett framtida boende!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Lidingö?
Hyresbostäder i Lidingö kostar mellan 4000 kr och 69000 kr.
Genomsnittspriset är 260 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 62 m² kostar alltså 16188 kr per månad i snitt i Lidingö.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Lidingö?
Det finns för närvarande 28 hyresbostäder att hyra i Lidingö.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Lidingö i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Lidingö kostar i genomsnitt 9104 kr och är i genomsnitt 27 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Lidingö i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Lidingö kostar i genomsnitt 11682 kr och är i genomsnitt 46 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Lidingö i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Lidingö kostar i genomsnitt 20582 kr och är i genomsnitt 70 m²

Vad tycker du om Lidingö? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Johan Möller

    Lidingö är självklart känt för sin exklusivitet. Men här finns också många vackra miljöer om man vill ta en utflykt med barnen det finns även fina badplatser.

  • Av: Robert Strand

    This area is famous for being one of Stockholm's most expensive places to live. And rightly so, here you find beautiful sights and great nature right next to Stockholm.