Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Uddevalla Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 167

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hyresbostäder i Uddevalla

Vill du flytta till en stad som ligger väldigt centralt i Sverige, och som därmed erbjuder närhet till flera andra städer både i öst, väst, norr och söder? Då kan vi tipsa dig om att flytta till Uddevalla. Trots att Uddevalla tillhör Sveriges västra kust är det många som påstår att det är en stad som erbjuder smidiga, behagliga förbindelser till mångt och mycket. Framförallt är det nära till Göteborg och en hel del andra trevliga områden på västkusten, något som i sig kan vara värt en flytt dit.

Om inte annat är Uddevalla Bohusläns hjärta, vilket innebär att staden åtminstone ligger i centrum av allt som hör dit. Även du som tycker om att sola, bada och vara nära fina natur kommer trivas i Uddevalla. Där har du nämligen väldigt nära till uppfriskande hav, fina klippor och varma, milslånga stränder. Känner du att Uddevalla kan vara en stad för dig ska du ta del av våra tips om att hitta hyresbostäder i Uddevalla nedan!

Se och göra i Uddevalla

Som boende i Uddevalla finns det mycket som talar för att du kommer få en väldigt trivsam, händelserik och behaglig vardag, det helt beroende på vad du efterfrågar och önskar. Är du en person som gillar att göra mycket, till exempel då du får gäster, finns det inte bara alla fina kuststäder och öar att besöka.

Utan det finns även en del shopping, fin natur, trevliga restauranger, olika tränings- och sportaktiviteter samt ett utbud av sevärdheter såväl som historiska och kulturella platser att ta del av för den som vill. Oavsett vad just du vill ha i den stad du ska bo i kan vi nästan garantera att Uddevalla kan passa. Det även om du tidigare inte varit västkustbo.

Lediga hyresbostäder i Uddevalla

En fördel för dig som planerar att flytta till Uddevalla är att staden i sig är rätt stor. Det innebär inte bara att utbudet av saker att se och göra är väldigt generöst, samt att du har nära till mycket. Utan stadens storlek innebär även att det finns ett flertal stadsdelar och bostadsområden att vända sig till då du vill hitta lediga hyresbostäder i Uddevalla.

Självklart är det så att olika delar och områden av staden passa olika bostadssökande olika bra. Överlag är det dock mycket som talar för att den bussiga men lugna och trygga staden kommer bidra till en trivsam vardag för alla olika åldrar, intressen och behov.

Vill du flytta till något av de mest populära områdena är det Kurveröd, Unneröd, Äsperöd, Bleket, Bohusgården och Sommarhemmet du ska söka dig till. Värt att nämna är att det i dessa områden kan vara rätt svårt att få tillgång till en hyresbostad då efterfrågan och intresset är högt.

Har du inget emot att bo i andra områden som kanske inte ligger lika centralt, som är mer nära naturen eller som inte är lika populära finns det flera andra alternativ där du kan ha större chanser att hitta något ledigt. Oavsett vad du söker finns det lägenheter, radhus, rum, delade boenden, hus och andra hyresbostäder att se över i Uddevalla för den som vill.

Hitta hyresbostad i Uddevalla

Att hitta lediga hyresbostäder i Uddevalla är, som vi precis var inne på, inte en självklarhet. Det framförallt inte i de mer populära områdena. Men, i och med att staden är stor och bostäderna många brukar det sällan vara något problem att hitta ett ledigt boende så länge man är någorlunda flexibel och öppen i sina sökningar.

Ta hjälp av Uthyrningsportal.se

Ett tips som verkligen kan öka dina chanser om att hitta en hyresbostad som både finns ledig när du är i behov av det och som matchar bra med dina behov och önskemål är att du som bostadssökande tar del av vår sökfunktion här på Uthyrningsportal.se. Det gör du genom att scrolla upp på sidan, följt av att du söker på Uddevalla.

Därefter kommer du få fram ett utbud av alla de bostäder som hyrs ut av hyresvärdar som valt att vara delaktiga på vår sajt. Du kan alltså hitta hyresbostäder i Uddevalla via såväl kommunala som privata hyresbolag och hyresvärdar. Bläddra genom hela utbudet eller anpassa sökresultatet efter egna behov, det gör du som du vill.

Oavsett hur du går tillväga och vad du efterfrågar när det kommer till en bostad att hyra kan du öka dina chanser om att hitta rätt genom att ta del av vår portal. Uddevalla är en väldigt fin stad där du som bostadssökande har goda chanser att trivas oavsett var du hamnar!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Uddevalla?
Hyresbostäder i Uddevalla kostar mellan 1300 kr och 17040 kr.
Genomsnittspriset är 118 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 54 m² kostar alltså 6415 kr per månad i snitt i Uddevalla.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Uddevalla?
Det finns för närvarande 150 hyresbostäder att hyra i Uddevalla.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Uddevalla i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Uddevalla kostar i genomsnitt 4460 kr och är i genomsnitt 34 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Uddevalla i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Uddevalla kostar i genomsnitt 6526 kr och är i genomsnitt 55 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Uddevalla i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Uddevalla kostar i genomsnitt 8502 kr och är i genomsnitt 76 m²

Vad tycker du om Uddevalla? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Lina Crans

    Uddevalla är en kanonplats att bo på. Bra och lugnt för barnfamiljer att bo här. Finns mycket att göra för dig som gillar friluftsliv och natur.

  • Av: Lisette Westerholm

    Nära Sveriges motocrosscentrum vilket är ett stort plus om du gillar motocross. Annars en lugn och trevlig stad.