Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Trollhättan Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 155

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Att hitta hyresbostäder i Trollhättan 

Om du är intresserad av att hitta en hyresbostad i Trollhättan har du kommit till helt rätt sajt. Här på Uthyrningsportal.se kan vi nämligen hjälpa dig med just det, att hitta lediga hyresbostäder runt om i Sverige. Just Trollhättan är en stad belägen i Västergötland i västra Sverige, där staden i sig bjuder på många väldigt charmiga områden med god variation och närhet till både stadsliv och naturliv. 

Som boende i Trollhättan har du nära till både Göteborg och Sveriges guldkust -- västkusten -- vilket bara i sig innebär att du som flyttar till Trollhättan kommer ha tillgång till ett enormt utbud väldigt nära dig. Detta är även fördelaktigt då du ska söka efter lediga hyresbostäder i  Trollhättan!

Trollhättan -- en väldigt trevlig stad att flytta till 

Det finns med andra ord flera fördelar med att bo just i Trollhättan. Trots att staden i sig är mellanstor, och trots att den inte tillhör en av de mest populära städerna i Sverige finns det mycket som talar för att du kan trivas där. 

Om det inte känns som ett långvarigt boendealternativ har du alla möjligheter att förflytta dig till andra områden i närheten såväl under din tid i Trollhättan som efter det att du bott där. Bara det gör att du som söker efter hyresbostäder kan känna lite mer av en frihet när du flyttar till staden. Du kan bo i Trollhättan men ändå jobba på Västkusten eller plugga i Göteborg, bara för att ta några exempel! 

Nära till mycket 

Utöver närhet till både underhållande stadsliv och oslagbar natur i närområdena är Trollhättan även en riktigt trivsam stad för dig som gillar att ha nära till vatten. Genom staden löper nämligen den 93km långa Göta Älv. Du har även det magiska Trollhättefallet som ligger en bit utanför staden. 

Anledningen till att det ändå är rätt många som väljer att flytta och söka efter hyresbostäder i Trollhättan beror inte bara på denna härliga variation av natur, underhållning och trygg vardag. Utan staden är även omtalad för de karriärmöjligheter som finns att ta del av. Trots att staden inte är överdrivet stor har den något att erbjuda för alla!

Lediga hyresbostäder i Trollhättan

Som tidigare nämnt är Trollhättan inte en överdriven stor stad. Däremot bor det ca 50 000 invånare där, och det finns ett flertal bostadsområden och stadsdelar att vända sig till då du ska söka efter lediga hyresbostäder där. 

Några av de mest populära områdena i Trollhättan är Halvorstorp, Björndalen, Strömslund och Skoftebyn. Samtidigt som dessa kan vara trivsamma att se över då du vill hitta en hyresbostad i staden är det värt att veta om att det oftast är lite svårare att hitta lediga boenden i de mest populära bostadsområdena.

Som tur är finns det fler områden än de vi listade ovan, som även de har ett visst utbud av lediga hyresbostäder i Trollhättan att se över för dig som är sökande. Oavsett om du vill bo i de populära områdena, om du vill bo centralt eller om du kan tänka dig att bo utanför centrum -- eller kanske till och med en bit utanför staden -- finns det alternativ att hitta.

Sök efter ledig hyresbostad i Trollhättan via Uthyrningsportal.se

Om du vänder dig till oss på Uthyrningsportal.se när du ska söka efter lediga hyresbostäder i Trollhättan kommer du att bara efter en sökning få upp samtliga boenden som finns tillgängliga att hyra just då. Detta kan minst sagt underlätta för dig som sökande då du redan vid första boendesökning får en tydlig överblick av vad du har att utgå ifrån. 

Vet du redan med dig att du söker efter en viss boendetyp eller att du har vissa kriterier som bostaden måste uppfylla kan du via vår sajt även välja att anpassa sökresultaten efter detta. Det genom att använda vår sökfunktion och ange önskad hyra, storlek, antal rum, område och typ av bostad. 

När du sen gör en ny sökning får du endast upp lediga hyresbostäder som matchar med det du fyllt i. Du har med andra ord alla möjligheter att vi vår bostadsportal söka efter tillgänglig hyresbostad i Trollhättan precis på det sätt som passar dig. Oavsett vad du söker hoppas vi att vi på Uthyrningsportal.se kan öka dina chanser om att hitta passande alternativ av hyresbostäder i Trollhättan!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Trollhättan?
Hyresbostäder i Trollhättan kostar mellan 1712 kr och 15585 kr.
Genomsnittspriset är 121 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 56 m² kostar alltså 6786 kr per månad i snitt i Trollhättan.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Trollhättan?
Det finns för närvarande 165 hyresbostäder att hyra i Trollhättan.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Trollhättan i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Trollhättan kostar i genomsnitt 4471 kr och är i genomsnitt 30 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Trollhättan i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Trollhättan kostar i genomsnitt 7159 kr och är i genomsnitt 60 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Trollhättan i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Trollhättan kostar i genomsnitt 8647 kr och är i genomsnitt 79 m²

Vad tycker du om Trollhättan? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Bothild Mossberg

    Trollhättan är en bra liten stad att bo i. Här finns tillgång till det mesta som du kan tänka dig att behövas. Och du är cirka 45 minuter med tåg från Götet.