Hitta hyresbostäder i Skövde - Sök efter alla hyresbostäder här

Hittades 91 hyresbostäder

Din BostadsAgent har skapats

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis
3 Rum - Lägenhet - 71 m²
54149, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
6559 kr
4 Rum - Hus - 108 m²
54148, Skövde
4 rum hus i Skövde
10390 kr
3 Rum - Lägenhet - 73 m²
54136, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
6807 kr
5 Rum - Lägenhet - 138 m²
54150, Skövde
5 rum lägenhet i Skövde
13600 kr
3 Rum - Lägenhet - 73 m²
54152, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
9227 kr
2 Rum - Lägenhet - 56 m²
54142, Skövde
2 rum lägenhet i Skövde
8408 kr
3 Rum - Lägenhet - 78 m²
54135, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
7166 kr
2 Rum - Lägenhet - 50 m²
54130, Skövde
2 rum lägenhet i Skövde
7864 kr
3 Rum - Lägenhet - 130 m²
54131, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
13500 kr
1 Rum - Lägenhet - 32 m²
54150, Skövde
1 rum lägenhet i Skövde
4066 kr
3 Rum - Lägenhet - 80 m²
54135, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
10545 kr
2 Rum - Lägenhet - 45 m²
54156, Skövde
2 rum lägenhet i Skövde
6318 kr
1 Rum - Lägenhet - 18 m²
54150, Skövde
1 rum lägenhet i Skövde
2957 kr
2 Rum - Lägenhet - 63 m²
54164, Skövde
2 rum lägenhet i Skövde
7942 kr
3 Rum - Lägenhet - 64 m²
54136, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
7727 kr
1 Rum - Lägenhet - 23 m²
54137, Skövde
1 rum lägenhet i Skövde
2636 kr
3 Rum - Lägenhet - 93 m²
54164, Skövde
3 rum lägenhet i Skövde
9000 kr
1 Rum - Lägenhet - 28 m²
54148, Skövde
1 rum lägenhet i Skövde
3600 kr

Hitta din nya hyresbostad i Skövde

Att flytta kan vara svårt, och det på flera sätt. För när du ska flytta innebär det inte bara att du ska hitta en ny hyresbostad, utan en flytt innebär väldigt mycket annat i både stora och små format. Som tur är finns det saker du kan göra för att åtminstone underlätta processen om att hitta en bostad, nämligen att använda sig av vår bostadsuthyrningsportal Uthyrningsportal.se. Tar du del av den kommer du hitta många möjligheter när det kommer till lediga hyresbostäder i Skövde. 

Det spelar ingen roll om det är första gången eller fjärde gången du ska flytta, det kan alltid vara lika svårt. Gör man det på rätt sätt och tar till sig av olika tips behöver det dock inte vara onödigt svårt. Förhoppningsvis kan vi här på Uthyrningsportal.se göra det lite lättare för dig som vill hitta hyresbostad i Skövde. Lycka till!

Hur är det att bo i Skövde? 

Skövde är en bra plats att bo på, speciellt när du är i en period i livet där du vill utvecklas men samtidigt njuta och ta tillvara på det härliga i livet. Utöver detta kan det även finnas rätt gott om möjligheter för dig att hitta lediga hyresbostäder. 

År 2016 låg nämligen Skövde på nionde plats av kommuner i Sverige med flest antal byggstartade bostäder per var tusende invånare. Det positiva med Skövde slutar inte där. 

Många som bor, eller har bott i Skövde, säger att det är som en slags knytpunkt i landet. Det då du från Skövde har ett rimligt avstånd till både Stockholm och Göteborg, Sveriges största städer.

Dessutom finns det goda möjligheter att åka till någon av städerna - eller någon annan av landets fina platser - med både tåg och buss på ett smidigt sätt. Trots att det tar ett par timmar upplevs det som behagligt och nära till det mesta. Bor du i Skövde har du alltså inte bara tillgång till det utbud som finns i staden, utan du har även tillgång till mycket annat runt i kring. 

Hyresbostäder i Skövde

Nog berättat om hur det är att bo i Skövde, när du väl kommit dit kommer du att hitta så många fler positiva aspekter som både du och dina nära kan ta del av. För att kunna flytta dit och uppleva det måste du ju dock ha en bostad att flytta in i, och det ska vi fokusera på nu. För hur gör man egentligen för att hitta hyresbostad i Skövde?

Ett enkelt sätt att göra det på är, som vi tidigare nämnt, att gå in på vår sajt Uthyrningsportal.se. Där kan du söka efter och sortera på boenden som finns tillgängliga och som kan passa oavsett vilken budget, vilka önskemål på storlek eller rum, eller vilka andra preferenser du har på det boende du ska hyra. 

Genom att surfa in på vår sajt och söka efter Skövde får du fram alla olika alternativ av hyresbostäder som finns tillgängliga att flytta till just nu. Tycker du att detta kompletta, övergripande utbud blir för stort och att det är för svårt att välja mellan kan du alltid specificera din sökning på olika preferenser. 

Vill du kan du alltid sortera på månadshyra, storlek, antal rum, vilket område du vill bo och i vilken typ av bostad du är intresserad av att hyra. Ditt sökande efter hyresbostad blir helt enkelt mycket smidigare med både vår hemsida överlag och vår sökfunktion som gör att du snabbt och enkelt kan anpassa dina sökningar helt efter dina behov. 

Skövdebostäder

Skövdebostäder är bara en av alla kommunala bostadsföreningar i Skövde. Via dem kan du hyra både små och stora lägenheter, såväl som hus och rum. Du kan även hitta studentbostäder som finns tillgängliga att hyra för dig som ska börja plugga på högskolan i Skövde, eller då du ska plugga i någon annan stad i närheten men vill bo just i Skövde.

När du har bestämt dig för att flytta till Skövde kan du, något vi verkligen tipsar dig om, direkt ställa dig i deras bostadskö. Du behöver inte bo i Skövde kommun för att få ställa dig i denna kö, utan du kan bo i vilken annan kommun som helst för att vara med där. Det är med andra ord något som alla som letar bostad i kommunen kan göra. 

För varje dag du står i kö får du ett poäng, och ju fler poäng du har desto längre fram i kön för att få möjlighet att flytta in i en hyresbostad står du. Att ha detta åtminstone som en plan B är alltså smart. 

Vet du inte vad du letar efter? 

Känner du dig inte riktigt säker på vad för typ av hyresbostad i Skövde du skulle vilja flytta till? Det är inga problem. När du går in på Uthyrningsportal.se är det nämligen helt upp till dig att kontakta hyresvärden och meddela att du är intresserad av den specifika bostaden. Du kan alltså kolla runt på olika boenden på vår sajt hur mycket och hur länge du vill innan du bestämmer dig för att visa ditt intresse och ta processen vidare. Det är alltså ingen stress! 

Olika områden med hyresbostäder i Skövde

Vill du bo nära till både shopping, restauranger och fina naturmiljöer spelar det egentligen inte så stor roll var i Skövde du bor. Skövde har många olika områden att välja mellan som erbjuder just detta, vilket gör att du som trivs i ett sådant område har goda chanser att hitta rätt.

Den nyaste stadsdelen i Skövde är Trädgårdsstaden. Vill du bo i ett område med lite äldre bostäder kan du se över hyresbostäder i Lunden och Kvarnsjön. Där är de flesta boenden byggda på 70-talet, men bara för att dom är lite äldre är de inte sämre för det. Oavsett vad du söker hoppas vi att du med vår hjälp kan hitta en hyresbostad i Skövde som passar dig!

Vad kostar hyresbostäder i Skövde?

Hyresbostäder i Skövde kostar mellan 2000 kr och 18000 kr.
Genomsnittspriset är 145 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 47 m² kostar alltså 6871 kr per månad i snitt i Skövde.

Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Skövde?

Det finns för närvarande 72 hyresbostäder att hyra i Skövde.

Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Skövde i genomsnitt?

1 rums hyresbostäder i Skövde kostar i genomsnitt 4560 kr och är i genomsnitt 26 m²

Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Skövde i genomsnitt?

2 rums hyresbostäder i Skövde kostar i genomsnitt 7920 kr och är i genomsnitt 56 m²

Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Skövde i genomsnitt?

3 rums hyresbostäder i Skövde kostar i genomsnitt 10892 kr och är i genomsnitt 82 m²

Vad tycker du om Skövde? Dela din åsikt med andra här

Tack för din recension. Den kommer att publiceras när vi har läst den.
★★★★
Af: Anders Waldenström
"Jag tycker att fördelarna med den staden är att det är en ""knutpunkt"". Man kan ta sig både till STHLM och Göteborg med tåget, och ganska snabbt."