Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Nyköping Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 355

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta hyresbostad i Nyköping? Välkommen till oss på Uthyrningsportal.se!

Pirrar det i magen när du tänker på att du ska flytta till Nyköping? Det förstår vi verkligen! Oavsett om du bestämt dig för att flytta till Nyköping på grund av studier, arbete, familj eller någon annan anledning finns det goda chanser för att du ska trivas där. Staden ligger rätt centralt i Sverige och erbjuder därmed nära avstånd till flertalet populära storstäder med bussiga utbud och roliga aktiviteter.

För att din flytt till Nyköping ska bli så bra som du drömmer om vill vi hjälpa dig med att hitta lediga hyrebostäder i Nyköping. På vår sajt Uthyrningsportal.se behöver du inte leta runt eller söka dig fram på nätet i flera timmar för att hitta olika annonser med lediga boenden att hyra. Utan hos oss finns annonser från både kommunala bostadsföreningar och privata hyresvärdar samlade på en och samma sajt. Varmt välkommen!

Ta del av ett komplett utbud av hyresbostäder i Nyköping

Tack vare att vi på Uthyrningsportal.se visar upp ett komplett utbud av bostadsannonser för bostäder som finns tillgängliga runt om i hela Nyköping har du som bostadssökande goda chanser att hitta det du söker hos oss. På vår sajt är såväl kommunala som privata hyresvärdar delaktiga och publicerar annonser så snart de har något ledigt att hyra ut.

Vi har med andra ord ett stort utbud av olika typer av hyresbostäder i Nyköping att ta del av för dig som vill. Boenden av olika storlekar, med olika antal rum och med olika månadshyror är bara några av de alternativ som du kan hitta när du söker efter bostäder hos oss. Sök bara på Nyköping så kommer du få se hur mycket som finns tillgängligt för dig.

God variation hos oss

Genom att ha många olika hyresvärdar samlade på vår sajt - både privata och kommunala - kan vi erbjuda dig som söker efter en hyresbostad i Nyköping en stor variation på olika typer av bostäder. Dessutom kan du hitta alltifrån lite äldre bostäder till nya hyresbostäder runt om i hela Nyköping.

Har du ett speciellt område som du vet att du vill (eller åtminstone önskar) bo i kan du alltid utgå från det när du söker efter lediga hyresbostäder i Nyköping på vår sida. Ange ditt önskade område innan du gör dina sökningar för att endast få upp boenden som ligger just där. Har du inte så bra koll på de olika områdena i staden kan du alltid välja att sortera utbudet på en viss storlek, på en typ av boende eller andra aspekter istället.

Uppdaterat utbud

Vi är också väldigt noggranna med att du som bostadssökande alltid ska kunna hitta boenden som finns lediga i sökande stund. Därmed kan vårt utbud förändras med tiden då vi vill att det ska vara uppdaterat efter de annonser som fortfarande finns tillgängliga. På vår sajt behöver du alltså inte oroa dig över vilka hyresbostäder som är lediga och inte.

Detta gör vi då vi inte vill att du ska hitta en potentiell hyresbostad som sen visar sig vara upptagen. Fördelen med att utbudet uppdateras konstant är också att det med jämna mellanrum tillkommer nya alternativ. Hittade du inte det du sökte ena dagen kanske du gör det under nästa!

Bostadsrättsföreningar Nyköping

Under tiden som du söker dig fram efter lediga bostäder att hyra via Uthyrningsportal.se kan det vara smart att ställa sig i bostadskö hos bostadsrättsföreningar i Nyköping. Det finns några olika att välja mellan beroende på vilken typ av bostad du söker och var i staden du vill bo. Men de vanligaste är HSB BRF Brandstoden i Nyköping, BRF Östergården och BRF Silvertärnan.

Att stå i bostadskö är inte bara smart, utan det kan även vara ett nödvändigt för att få flytta till en bostad. Det då många av dessa bostadsrättsföreningar har som krav att du stått i kö ett tag för att du ska få möjlighet att flytta in i ett boende som ägs av dem.

Trots att det kan ta lång tid så kan du under tiden som du står i kö söka, leta och kanske komma fram till vilken typ av boende du vill bo i, var du vill bo eller hur stor du vill att ditt nya boende ska vara. Använd vår sajt Uthyrningsportal.se för att få inspiration eller för att se över andra möjliga alternativ.

Nyköping - nära till allt

Nyköping är som sagt en rätt central stad att bo i. Det inte minst då staden har en centralstation som kan ta dig nästan var du vill. Åk buss och tåg hur mycket du vill - att pendla med kollektivtrafik har aldrig varit enklare. Det är inte alls långt till varken Linköping, Norrköping eller Stockholm. Dessutom finns det en helt egen flygplats i Nyköping vid namn Skavsta.

För dig som bor i Nyköping är det dock inte bara nära till andra storstäder, utan det är också nära till skärgården och kusten. För dig som vill vara nära naturen men samtidigt befinna dig i stadsmiljö är Nyköping perfekt. Nyköping är även en stad i ständig utveckling, det inte minst när det kommer till hyresbostäder. Gillar du kultur och historia kan du besöka någon av de historiska landmärkena som finns i Nyköping.

Områden att flytta till i Nyköping

Fågelbo, Centrum, Isaksdal och Brandholmen är bara några av de områden som finns i Nyköping. Varje område har sin unika charm och bjuder på ett varierande utbud av det mesta. Eftersom kollektivtrafiken i Nyköping är så pass utvecklad och tillgänglig är det inte heller svårt att ta sig mellan dessa områden. Du kan alltså trivas på de flesta platser.

Vill du bo i lantlig miljö med närhet till natur och lugna områdena ska du satsa på Sjösa. I Oxbacken kan du vara säker på att bo i en trevlig, lugn, familjevänlig miljö. Vill du bo lite närmre restauranger, shopping och liknande kan området Öster vara någonting för dig. Vi hoppas att du med vår hjälp kan hitta din nästa hyresbostad i Nyköping oavsett vad du söker!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Nyköping?
Hyresbostäder i Nyköping kostar mellan 3500 kr och 20000 kr.
Genomsnittspriset är 154 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 55 m² kostar alltså 8489 kr per månad i snitt i Nyköping.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Nyköping?
Det finns för närvarande 333 hyresbostäder att hyra i Nyköping.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Nyköping i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Nyköping kostar i genomsnitt 5911 kr och är i genomsnitt 32 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Nyköping i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Nyköping kostar i genomsnitt 8053 kr och är i genomsnitt 50 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Nyköping i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Nyköping kostar i genomsnitt 10463 kr och är i genomsnitt 73 m²

Vad tycker du om Nyköping? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Housam Mhimid

    Nära till Skavsta flygplats, bra hotell, också en del vacker arkitektur. Bra ställe att bo för barnfamiljer som vill undvika storstan men ändå vara i närheten av Stockholm.