Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Norrköping Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 944

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta hyresbostad i Norrköping på bästa sätt

Vill du bo i en industristad, med goda arbets- och studiemöjligheter, samtidigt som du har möjlighet att kombinera vardagen med besök till olika smultronställen i naturen? Sök då efter en hyresbostad att flytta till i Norrköping! Norrköping är en stad som har allting man behöver, och det i precis rätt mängd. Trots detta goda utbud finns det fortfarande gott om mysiga gator, mycket att göra och fina sevärdheter att besöka. 

Visste du att bland annat företag som SMHI och Stadium har sina huvudkontor i Norrköping? Det är inte bara dessa stora företag som finns i Norrköping, utan även många fler än så. Norrköping drar dock inte bara till sig människor som arbetar. Även studenter, vuxna i olika åldrar, familjer och pensionärer dras till Norrköping. Sannolikheten att även du kan trivas där är med andra ord väldigt stor!

Guide för att hitta en hyresbostad i Norrköping 

Så frågan är nu, hur ska göra för att hitta en hyresbostad i Norrköping? Jo, det kan du göra på olika sätt. Det bästa är att du i en stad som Norrköping inte behöver välja mellan att bo i centrum, med närhet till restauranger och kulturliv, och i områden en bit utanför, med närhet till natur och skärgård. Du kan få både och, och det oavsett var du bor i Norrköping. Staden är nämligen inte är alltför stor, vilket innebär att utbudet finns tillgängligt för alla. 

Hyresvärdar i Norrköping

Det finns en hel lista med hyresvärdar i Norrköping som du kan kontakta om du är intresserad av att hyra en bostad. Alla stora hyresvärdar i Norrköping, form av företag och kommunala sådana, kan du hitta på kommunens egna hemsida. Vilken hyresgäst som är bäst beror på vad du letar efter och vilken typ av boende du vill hyra. Men chansen att du hittar någon som passar är stor eftersom listan är ganska lång. Ta kontakt med de som har ett utbud av hyresbostäder i Norrköping som du kan vara intresserad av!

Sök dig fram hos Uthyrningsportal.se

Vi på Uthyrningsportal.se erbjuder dig som bostadssökande att ta del av en sajt som hjälper dig att hitta lediga bostäder som uppfyller sökkriterierna du har gällande antal rum, storlek och hyra. Du kan även söka efter ett speciellt område i Norrköping om du är bestämd med var du vill flytta, något du gör enkelt på vår portal för bostadsuthyrning. 

Slipp kösystem

När du söker efter en hyresbostad i Norrköping behöver du inte stå i kö. Om du vill så kan du såklart göra det - vilket också kan vara bra - men det är inget måste. För att slippa stå i kö kan du istället ta hjälp av och registrera dig hos olika bostadsportaler, det då exempelvis vår sajt Uthyrningsportal.se. Värt att veta om är dock att kösystem, antingen via kommunen och större bostadsbolag, kan öka dina chanser om att hitta ett boende. Andra alternativ finns dock. 

Hur är det att bo i Norrköping?

För att göra dina chanser fler, och större, gällande att hitta en hyresbostad i Norrköping bör du vara öppen för olika områden att hyra en bostad i. Alla områden i staden har sin egen charm, och oavsett var du bor kan du enkelt ta dig till centrum eller något annat område med cykel, buss eller spårvagn. Att bo i Norrköping är med andra ord både tryggt, smidigt och behagligt, och variationen är som sagt bra när det gäller det mesta. 

Norrköping olika hyresbostäder 

Det är många som vill hyra bostäder i Norrköping. Därför finns det både hus, lägenheter, rum, radhus, stugor och andra sorters boenden att hyra i olika områden runt om i staden. Är du bekväm med att vara inneboende hos någon är det ett bra sätt att lära känna nya människor och skaffa sig ett kontaktnät i Norrköping. Även den typen av hyresbostäder kan nämligen erbjudas. Du kan även hitta studentboenden och kollektiv. Sök efter ledig hyresbostad i Norrköping för att hitta något som kan passa dig!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Norrköping?
Hyresbostäder i Norrköping kostar mellan 2500 kr och 20144 kr.
Genomsnittspriset är 142 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 63 m² kostar alltså 8920 kr per månad i snitt i Norrköping.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Norrköping?
Det finns för närvarande 936 hyresbostäder att hyra i Norrköping.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Norrköping i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Norrköping kostar i genomsnitt 5810 kr och är i genomsnitt 33 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Norrköping i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Norrköping kostar i genomsnitt 8826 kr och är i genomsnitt 57 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Norrköping i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Norrköping kostar i genomsnitt 10335 kr och är i genomsnitt 81 m²

Vad tycker du om Norrköping? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Camille Nykvist

    Sveriges största hamnstad med många vackra platser att njuta av. Här finner du många bra barer och restauranger i toppklass.