Hitta hyresbostäder i Kristianstad - Sök efter alla hyresbostäder här

Hittades 342 hyresbostäder

Din BostadsAgent har skapats

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis
3 Rum - Lägenhet - 81 m²
29166, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
8986 kr
3 Rum - Lägenhet - 74 m²
29145, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
7112 kr
3 Rum - Lägenhet - 80 m²
29165, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
8412 kr
3 Rum - Lägenhet - 78 m²
29140, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
9826 kr
3 Rum - Lägenhet - 85 m²
29166, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
9534 kr
4 Rum - Lägenhet - 115 m²
29141, Kristianstad
4 rum lägenhet i Kristianstad
11119 kr
3 Rum - Lägenhet - 75 m²
29141, Kristianstad
3 rum lägenhet i Kristianstad
11422 kr
2 Rum - Lägenhet - 62 m²
29143, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
7947 kr
2 Rum - Lägenhet - 65 m²
29145, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
7071 kr
1 Rum - Lägenhet - 24 m²
29159, Kristianstad
1 rum lägenhet i Kristianstad
3515 kr
5 Rum - Hus - 193 m²
29143, Kristianstad
5 rum hus i Kristianstad
11000 kr
2 Rum - Lägenhet - 58 m²
29136, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
7000 kr
2 Rum - Lägenhet - 45 m²
29131, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
6995 kr
2 Rum - Lägenhet - 60 m²
29142, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
8928 kr
2 Rum - Lägenhet - 60 m²
29146, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
8958 kr
2 Rum - Lägenhet - 60 m²
29146, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
8958 kr
4 Rum - Lägenhet - 90 m²
29138, Kristianstad
4 rum lägenhet i Kristianstad
12534 kr
2 Rum - Lägenhet - 50 m²
29136, Kristianstad
2 rum lägenhet i Kristianstad
5200 kr

Hyresbostäder i Kristianstad

Vill du flytta till härliga, charmiga Kristianstad? Längtar du efter att hitta en hyresbostad som du verkligen kommer att trivas i? Då ska du läsa vidare och ta del av den information och de tipsen vi på Uthyrningsportal.se ger dig här nedan. Vi är nämligen experter på ämnet hyresbostad och har alla möjligheter att ge dig som bostadssökande det du eftersöker då du vill flytta till Kristianstad. Vi uppdaterar vår hemsida med lediga hyresbostäder dagligen just för att du ska kunna hitta de boenden som finns tillgängliga att hyra i Kristianstad just nu.

Vi vill även att du som bostadssökande som väljer vår sajt ska ha varierande möjligheter och olika alternativ att välja mellan när det kommer till att hitta en hyresbostad. Därför kan du på vår sajt ta del av både stora och små, dyra och billiga samt centrala och mer avlägsna hyresbostäder i Kristianstad. Chansen att du hittar något som kan bli ditt nya hem blir med vår hjälp väldigt mycket större! Att hitta lediga hyresbostäder har heller aldrig varit enklare.

Så fungerar Uthyrningsportal.se

Letar du efter hyresbostäder i Kristianstad ska du surfa in på Uthyrningsportal.se. Därefter söker du på Kristianstad och får då upp alla hyresbostäder som finns tillgängliga att hyra i Kristianstad via de hyresvärdar som medverkar på vår sajt. Tack vare att vi är snabba med våra uppdateringar och noga med att inte annonsera om hyresbostäder som inte längre är lediga kan du alltid känna dig trygg med att göra bostadssökningar hos oss.

Specificera din sökning

Om du har speciella önskemål på din hyresbostad i Kristianstad kan du filtrera sökningen och därmed få upp ett anpassat sökresultat. Känner du att en hyresbostad med endast ett rum är för litet för dig? Då är det kanske en tvåa du ska leta efter. För att slippa leta bland ettor och boenden som är mindre än så kan du välja att bara få upp boenden med två rum eller mer.

Detta gäller på samma sätt om du har några andra önskemål. Det kan handla om önskad hyra, storlek, område och typ av bostad, det vill säga utöver de antal rum du önskar ha. Har du tydliga krav och önskemål på din framtida hyresbostad i Kristianstad (eller något annat område) hjälper Uthyrningsportal.se dig att hitta rätt.

Kontakta hyresvärden

På vår sajt visar vi lediga hyresbostäder i Kristianstad som hyrs ut av både privata hyresvärdar, större fastighetsbolag och kommunala bostadsbolag. Du kan med andra ord på vår sajt hitta passande boenden oavsett vad just du söker efter.

Samtidigt innebär detta att det endast är du själv som på vår sajt ansvarar för att kontakta hyresvärden du är intresserad av att hyra en viss bostad av. Det görs inte automatiskt bara för att du kollat på eller sökt efter en viss bostadstyp.

Hos de kommunala bostadsbolagen kan du behöva stå i kö och samla poäng för att få tillgång till en hyresbostad. Därför är det oftast lättare att hyra en bostad via en privat hyresvärd, det inte minst om du är i behov av ett boende rätt omgående.

Om du däremot inte vill hyra privat är det Kristianstads kommunala bostadsbolag - ABK - du ska vända dig till. De har ungefär 1 000 olika hyresbostäder ute för uthyrning varje månad.

Bo i Kristianstad

Skillnaden mellan att bo i hyresbostäder i Malmö och Kristianstad är inte så stor. Kristianstad är, likt Malmö, en stad med mycket kultur, liv, aktiviteter och sevärdheter. Dessutom är det drygt 93 kilometer till Malmö från Kristianstad, med andra ord inte överdrivet långt. Så vill du verkligen få smak av storstaden är det fullt möjligt att åka till Malmö över dagen - både med bil och kollektivtrafik.

Studenter

Är du student i Kristianstad har du rätt till bostadsgaranti. Dock behöver du ha letat aktivt i minst 30 dagar innan du kan få hjälp med detta av studentkåren. Uthyrningsportal.se vill inte att studenter - eller någon annan - ska hamna i en boendekris oavsett vad de söker och behöver. Därför har vi gjort det enkelt att hitta hyresbostäder i Kristianstad för alla sökande, även om det gäller studentboende.

Jobba i Kristianstad

Många söker efter jobb i Kristianstad då kommunen satsar mycket på att skapa fler och goda arbetsmöjligheter på marknaden. År 2020 rankades Kristianstad kommun på 15:e plats vid en mätning av företagsklimat - det finns med andra ord mycket att ta del av för dig som vill satsa på karriären i en ny stad!

Hittar du en hyresbostad i ett annat område än där du jobbar behöver inte det vara några problem. Med Skånetrafiken kan du åka både inom kommunen och till andra kommuner utan krångel. Det går smidigt, snabbt och känns tryggt oavsett hur du bor och jobbar.

Med kollektivtrafiken kan du även åka till Naturum Vattenriket och njuta av utställningen på förmiddagen. Ta sedan tåget till Malmö för att shoppa på Emporia, eller i Kristianstad om du vill det. Kristianstad har helt enkelt allt du behöver - och mycket mer! Så sök efter lediga hyresbostäder i Kristianstad och börja ditt nya liv där.

Vad kostar hyresbostäder i Kristianstad?

Hyresbostäder i Kristianstad kostar mellan 2400 kr och 16444 kr.
Genomsnittspriset är 140 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 51 m² kostar alltså 7102 kr per månad i snitt i Kristianstad.

Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Kristianstad?

Det finns för närvarande 220 hyresbostäder att hyra i Kristianstad.

Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Kristianstad i genomsnitt?

1 rums hyresbostäder i Kristianstad kostar i genomsnitt 4369 kr och är i genomsnitt 25 m²

Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Kristianstad i genomsnitt?

2 rums hyresbostäder i Kristianstad kostar i genomsnitt 7755 kr och är i genomsnitt 56 m²

Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Kristianstad i genomsnitt?

3 rums hyresbostäder i Kristianstad kostar i genomsnitt 10159 kr och är i genomsnitt 70 m²

Vad tycker du om Kristianstad? Dela din åsikt med andra här

Tack för din recension. Den kommer att publiceras när vi har läst den.
★★★★
Af: Anna Långström
Vacker arkitektur och har många trevliga restauranger. City är väldigt mysigt och det finns gott om bra boenden.