Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Helsingborg Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 915

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Ska du flytta till Helsingborg och letar efter hyresbostad? Se hit!

Går du i tankarna om att flytta till Helsingborg? Då har du hamnat helt rätt! Här på Uthyrningsportal.se hjälper vi dig nämligen med att hitta hyresbostäder i Helsingborg, och det oavsett vad just du söker och är i behov av. 

Helsingborg är en stad som drar till sig alla sorters människor - studenter, familjer, pensionärer, arbetande, och så vidare. Detta beror främst på att Helsingborg är en stad som har ett så varierande utbud, och det både när det kommer till boenden, arbeten, skolor och saker att göra och se i staden. 

Om du känner dig lockad av detta är det klart att du ska lösa så att du kan uppfylla dina tankegångar och flytta till Helsingborg! Innan du åker dit behöver du dock någonstans att bo. Vill du inte köpa en bostad kan du alltid hyra en. På så sätt hinner du lära känna staden och få en bild av hur allting fungerar innan du väljer att slå dig ner på riktigt i Helsingborg. 

Olika sätt att hitta en hyresbostad i Helsingborg

Det finns olika sätt att hitta en hyresbostad i Helsingborg. Vilket alternativ som är bäst för dig kan variera beroende på vilka behov och önskemål du har, samt hur din situation och dina förutsättningar ser ut. Det är även skillnad på sökandet efter en hyresbostad beroende på om du vill hyra i första- eller andrahand. 

Kontakta fastighetsägare och hyresvärdar i Helsingborg 

Eftersom att det inte finns någon bostadsförmedling att ta del av via Helsingborgs kommun så är det upp till dig att kontakta olika bostadsbolag, fastighetsägare och hyresvärdar runt om i staden. Hyresbostäder som blir lediga i Helsingborg publiceras på olika hemsidor, så som Helsingborgshem.se, Boplatssyd.se och Boplatssverige.se. Dessa är exempel på olika bostadsbolag och fastighetsägare som du kan hitta en passande hyresbostad hos!

Leta på Uthyrningsportal.se

Vi rekommenderar dock inte att du väntar på att hyresvärdar, bostadsbolag och fastighetsägare ska höra av sig till dig efter det att du gått med i deras register eller "ställt dig i kö". Utan istället bör du själv leta aktivt efter hyresbostäder i Helsingborg. Det kan du bland annat göra hos oss Uthyrningsportal.se - sajten som hjälper dig att hitta en passande hyresbostad. 

På vår sajt kan du hitta lediga boenden att hyra i Helsingborg, samt i områden runt omkring och i närheten av staden. Vill du bo i ett specifikt område - såsom Elineberg eller Bårslöv - kan du via vår sajt inför dina bostadssökningar även välja att söka på specifika postnummer. Du har också möjlighet att bestämma vilka hyresbostäder du vill få upp i resultaten baserat på önskad storlek, hyra och antalet rum. Detta gör att du lättare kan se vilka chanser du har att hitta en bostad som matchar med dina exakta behov!

Vilka typer av hyresbostäder finns i Helsingborg?

Utbudet av hyresbostäder som finns att tillgå i Helsingborg kan vara väldigt varierande. Det kan även variera beroende på när, var och du söker efter ledig hyresbostad. Oftast finns det dock både lägenheter, hus, rum, delade boenden och stugor att hyra på olika ställen i Helsingborg. 

Det är oftast hyresbostäderna i Helsingborgs centrala delar som går åt snabbt. Så för att hitta en hyresbostad i de mest centrala, populära områdena i Helsingborg bör du vara ute i god tid, samt lägga ner en hel del både tid och energi på att kontakta hyresvärdar och skicka in olika ansökningar. 

Sluta inte leta

Om just den hyresbostad du letar efter inte finns på Uthyrningsportal.se just när du söker efter ett boende ska du absolut inte ge upp för det. För faktum är att det regelbundet kommer ut nya alternativ på marknaden av hyresbostäder, som i sin tur kan bli ditt nya hem. En annan bra idé är att söka på städer i närheten av Helsingborg direkt på vår sajt. Det är till exempel bara ca en halvtimme med tåg till Lund och Ängelholm, samt drygt 60 minuter till Malmö. Kanske kan det funka att bo där?

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på Uthyrningsportal.se då du vill hitta en hyresbostad i Helsingborg. Antingen skickar du ett mail till vår mailadress, eller så skickar du ett digitalt brev via vårt kontaktformulär med de frågor, funderingar eller meddelanden du vill ge oss. 

Vårt mål är att du med hjälp av oss och vår smarta sajt ska hitta en hyresbostad i Helsingborg så snart som möjligt. Välkommen!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Helsingborg?
Hyresbostäder i Helsingborg kostar mellan 1234 kr och 27500 kr.
Genomsnittspriset är 146 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 64 m² kostar alltså 9320 kr per månad i snitt i Helsingborg.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Helsingborg?
Det finns för närvarande 881 hyresbostäder att hyra i Helsingborg.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Helsingborg i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Helsingborg kostar i genomsnitt 6420 kr och är i genomsnitt 36 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Helsingborg i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Helsingborg kostar i genomsnitt 8809 kr och är i genomsnitt 60 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Helsingborg i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Helsingborg kostar i genomsnitt 10967 kr och är i genomsnitt 78 m²
Helsingborg

Vad tycker du om Helsingborg? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Jamal Hartford

    Helsingborg är en härlig stad med bra kommunikation till Malmö och Göteborg. Även möjlighet att ta färjan över till Helsingör.

  • Av: Jill Torstensson

    Helsingborg is a little town close to malmo. They have great little café's and restaurants. IT's very easy to get to both Gothenburg and Malmo from here.