Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Halmstad Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 437

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta hyresbostäder i Halmstad på Uthyrningsportal.se

Om du letar efter en hyresbostad att flytta till i Halmstad är Uthyrningsportal.se sajten för dig. Det är nämligen en sajt där du kan ta del av ett komplett utbud av hyresbostäder som finns tillgängliga att hyra i Halmstad. På vår sajt hittar du hyresbostäder i Halmstad från alla olika typer av hyresvärdar, samt hyresbostäder av alla olika kategorier och i olika delar av staden. Detta då vi vill att du ska få en så stor chans som möjligt att hitta en hyresbostad som både finns ledig när du är i behov av det, och som passar med det du söker och efterfrågar.

Tar du del av vår sajt för att hitta en hyresbostad att flytta till i Halmstad slipper du söka dig fram på andra plattformar och sajter. Vår sida uppdateras nämligen regelbundet, vilket innebär att du kan dra nytta av att gå in på vår sajt flera gånger. Du själv väljer hur, var och när du önskar se över vilka möjligheter du har att hitta en bostad i Halmstad via vår sajt!

Skaffa hyresbostad i Halmstad på egen hand

Halmstad är en populär stad att bo i, det inte minst under sommaren när solen kikar fram och det är varmt i luften. Värt att veta om är att det inte finns någon kommunal bostadskö eller bostadsförmedling i Halmstad. Här behöver du alltså verkligen ta saken i egna händer och kontakta olika hyresvärdar för att ha en chans att hitta en hyresbostad i Halmstad.

Detta kan för många kännas något överväldigande, inte minst om man tidigare bott i en stad där man fick tag i en hyresbostad rätt omgående genom att man stått i bostadskö eller tagit kontakt med en bostadsförmedling. Att leta efter och kontakta hyresvärdar för olika hyresbostäder på det här sättet ser lite annorlunda ut, och det kan framförallt vara lite svårt att veta var man ska börja.

Just av den anledningen har vi tagit fram Uthyrningsportal.se som ett hjälpmedel för dig som bostadssökande. Hos oss kan du få hjälp med att hitta hyresbostäder som är tillgängliga för uthyrning hos alla hyresvärdar som valt att gå med och annonsera på vår plattform i en viss stad.

Utöver att du får en direkt överblick över alla boenden som finns att tillgå i staden, exempelvis då Halmstad, när du är bostadssökande kan du också välja att anpassa dina sökningar helt efter egna behov och önskemål. Det genom att sortera det utbud som visas genom att välja bostäder med ett visst antal rum, en viss hyra, ett visst område och liknande.

Sök bland olika hyresbostäder i Halmstad

I Halmstad finns det alltifrån små lägenheter och stugor till stora villor och hus. Många av de som bor och äger en viss bostad i Halmstad erbjuder sina bostäder till uthyrning, det såväl under hela året som under vissa delar av året. Därför kan det vara bra att verkligen fundera ut vad du letar efter, det vill säga vad du önskar bo och i vad du behöver, innan du börjar din sökning.

När du ska börja söka efter en bostad att flytta till kan det vara bra att räkna in saker som om det bara är du som ska flytta till Halmstad, eller om ni är fler som ska bo tillsammans och därmed är i behov av ett boende ihop? Även frågor som vilket område du eller ni vill du bo i, samt hur mycket pengar du eller ni kan lägga på hyra är bra att ha i åtanke.

Hur omfattande det än kan kännas så är det bra att vara medveten om att det kan uppstå rätt många frågor när du ska hitta en hyresbostad i Halmstad. Ju fler du har svar på desto lättare blir det att hitta just den bostad som du kan trivas i av alla de som finns tillgängliga.

Du behöver inte hitta rätt direkt

En sak som däremot är bra att komma ihåg är att du inte behöver känna att du ska hitta den perfekta, helt rätta bostaden direkt. Utan istället kan det vara bra att bara försöka hitta ett första alternativ som finns tillgängligt och som är möjligt för dig att flytta in i, för att sen fortsätta sökandet efter den där riktigt passande hyresbostaden.

Detta kan i många fall vara bra då det inte alltid är möjligt att hitta rätt direkt. Speciellt inte om efterfrågan av bostäder att hyra i Halmstad är hög just när du ska söka efter ett hem att flytta till. Sen kan ju också dina behov ändras allt eftersom du lär känna staden mer och mer. Du behöver alltså inte hitta rätt direkt, men det är alltid lättare att göra sina fortsatta bostadssökningar om man har någonstans att bo .

Fördelar med det stora utbudet av hyresbostäder i Halmstad

Med ett stort utbud av hyresbostäder är chansen större att du hittar en hyresbostad och hyresvärd som du trivs med. I och med att såväl efterfrågan som utbudet av olika hyresbostäder och hyresvärdar i Halmstad är stort kan chanserna om att du ska hitta en passande hyresbostad vara rätt goda.

Detta utbud är dock inte bara fördelaktigt när du gör dina bostadssökningar första gången. Utan det innebär också att du inte behöver bli lika ledsen och besviken om du inte får den hyresbostad du verkligen hade hoppats på direkt. För det finns många andra att leta efter, och då gäller det bara att du fortsätter ditt sökande tills du har hittat den rätta för dig.

Olika områden med hyresbostäder i Halmstad

Halmstad centrum

Vill du ha nära till butiker, kultur, nöjesliv och restauranger ska du leta efter hyresbostäder i Halmstads centrum. Här finns både moderna hyresbostäder och lite äldre sådana som alla har sin egen charm.

Frennarp

Längtar du efter ett lugnt område som ändå inte ligger alltför långt bort från centrum kan vi rekommendera Frennarp. Det är en område med mycket grönska och natur. Här kan du gå promenader varje dag, njuta av naturen och verkligen lära känna de som bor där - området blir väldigt lugnt, tryggt och familjärt då det inte är så många som bor i Frennarp.

Gustavsfält

Ett annat område i Halmstad som länge har varit uppskattat är Gustavsfält, det inte minst på grund av dess bekväma läge. Området ligger nämligen mitt emellan Hallarnas köpcentrum och Halmstad city. Med en kort cykeltur kan du alltså ta dig till det mesta, och så kan du dessutom vara med på sommaraktiviteter som äger rum på Östra stranden.

Söndrum

På vägen mellan Halmstad centrum och Tylösand hittar du Söndrum. Det är ett område som bjuder på natursköna miljöer, många olika hyresbostäder och en bred skara av människor. Där bor allt från äldre par till nyblivna familjer. För dig som vill bo nära havet är det värt att kolla in Söndrum.

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Halmstad?
Hyresbostäder i Halmstad kostar mellan 1000 kr och 19335 kr.
Genomsnittspriset är 141 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 47 m² kostar alltså 6679 kr per månad i snitt i Halmstad.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Halmstad?
Det finns för närvarande 414 hyresbostäder att hyra i Halmstad.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Halmstad i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Halmstad kostar i genomsnitt 4709 kr och är i genomsnitt 31 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Halmstad i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Halmstad kostar i genomsnitt 8376 kr och är i genomsnitt 57 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Halmstad i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Halmstad kostar i genomsnitt 10095 kr och är i genomsnitt 78 m²
Halmstad

Vad tycker du om Halmstad? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Nathalie Martinsson

    Jag vet inte behöver hjälp vill hem till halmu

  • Av: Hans Lustig

    Affärer i centrum finns det gott om. Mycket klädaffärer och fik. Vid Flygstaden norrut finns ett shoppingcenter med MAXI, Silvan, Willys, ÖoB o.s.v.