Alla filter

Filtrera din sökning

Rensa alla

Hitta hyresbostäder i Åkersberga Sök efter alla hyresbostäder här

 - 

totalt 360

Skapa en BostadsAgent för denna sökning

Då får du besked när nya fastigheter hittas – gratis

Hitta lediga hyresbostäder i Åkersberga, Österåkers kommun

Om du av någon anledning vill eller är i behov av att flytta till en bostad som ligger relativt nära Stockholm, men inte känner för eller har möjligheten att flytta till just Stockholm, kan Åkersberga vara en passande plats att söka sig till. Åkersberga är nämligen en centralort i Österåkers kommun, vilket i sig tillhör Stockholms län. Bor du i Åkersberga har du alltså rätt nära till Stockholm och allt som ligger i närheten av vår huvudstad, utan att du nödvändigtvis behöver bo i eller vara delaktig i staden om du inte vill.

Det kan med andra ord vara väldigt behagligt och bekvämt att bo i Åkersberga. Utöver att du har nära till Stockholms stad så är det även nära till andra kommuner och tätorter som många söker sig till. Täby och Sollentuna ligger väldigt nära Åkersberga, och det är inte heller överdrivet långt till Norrtälje. Vill du flytta till Åkersberga är det smart att börja leta efter lediga hyresbostäder redan nu!

Så hittar du tillgängliga hyresbostäder i Åkersberga

Men hur går man då tillväga för att hitta hyresbostäder som finns tillgängliga att hyra i Åkersberga? Faktum är att det inte alls behöver vara så svårt, det vill säga så länge man gör sina sökningar på rätt sätt. Nedan kommer vi ge dig våra bästa tips på hur du går tillväga för att hitta en hyresbostad att flytta till i Åkersberga, Österåkers kommun.

Besök Uthyrningsportal.se

Det absolut första vi vill tipsa dig om är att ta del av vår sökfunktion för att hitta lediga alternativ för bostadsuthyrning direkt här på vår sida Uthyrningsportal.se. Scrollar du upp till övre sektionen av sidan kommer du att kunna skriva in "Åkersberga" (eller någon annan stad, område eller plats i Sverige där du vill hitta bostad) för att sen söka efter lediga boenden i området.

Använder du dig att denna sökfunktion kommer du alltså på bara ett klick få upp mängder av hyresbostäder i Åkersberga som finns tillgängliga att hyra just nu. På så sätt kan du inte bara spara tid och energi, utan det blir även väldigt mycket lättare för dig att få en överblick över vad som faktiskt finns tillgängligt när allt är samlat på ett och samma ställe.

Anpassa dina sökresultat efter önskemål

En annan väldigt smart grej med just vår sökfunktion här på Uthyrningsportal.se är att du som bostadssökande alltid kan välja att anpassa sökresultaten efter dina egna behov och önskemål. Det genom att du innan du klickar på "sök" anger vilket område du vill söka i, vilken typ av boende du är intresserad av, samt önskar hyra, antal rum och storlek. Du kan därmed öka dina chanser att hitta ett boende som verkligen matchar med det du vill ha!

Var öppen för förslag

Åkersberga är inte en överdrivet stor ort, vilket i sig innebär att utbudet av hyresbostäder inte heller det är överdrivet stort. Råkar du söka efter lediga boenden under en period där många andra också gör det kan det alltså vara svårt att hitta något alls, speciellt inte något som matchar med just dina önskemål.

Att gå in med en öppen inställning och vara öppen för förslag är med andra ord något vi rekommenderar att du som bostadssökande gör. Oavsett om du vill hitta hyresbostad i Åkersberga eller någon annan närliggande ort ökar du dina chanser att åtminstone hitta en bostad att flytta till genom att vara lite flexibel och öppensinnad.

Var aktiv i ditt sökande

Sist men inte minst vill vi tipsa dig om att vara aktiv i ditt sökande då du vill hitta lediga hyresbostäder i Åkersberga. Oavsett om du söker efter en lägenhet, ett radhus, en villa, ett rum eller en delad bostad kommer det alltid löna sig att vara het på gröten -- när utbudet av boenden att hyra är något begränsat och efterfrågan rätt hög kan detta vara det som avgör om du hittar en bostad att flytta till eller inte.

Genom att bli en del av vår sajt Uthyrningsportal.se kan du när, var och hur som helst se över vilka alternativ som finns tillgängliga just nu i Åkersberga. Du kan även direkt via vår portal få mer information om alla boenden, välja att kontakta hyresvärdar och ta del av ett utbud som konstant uppdateras. Vi hjälper dig att hitta din nästa hyresbostad i Åkersberga!

FAQ

Vad kostar hyresbostäder i Åkersberga?
Hyresbostäder i Åkersberga kostar mellan 3000 kr och 49000 kr.
Genomsnittspriset är 204 kr / månad per m².
Hyresbostäder på 87 m² kostar alltså 17748 kr per månad i snitt i Åkersberga.
Hur många hyresbostäder finns för närvarande tillgängliga i Åkersberga?
Det finns för närvarande 327 hyresbostäder att hyra i Åkersberga.
Vad kostar 1 rums hyresbostäder i Åkersberga i genomsnitt?
1 rums hyresbostäder i Åkersberga kostar i genomsnitt 9450 kr och är i genomsnitt 35 m²
Vad kostar 2 rums hyresbostäder i Åkersberga i genomsnitt?
2 rums hyresbostäder i Åkersberga kostar i genomsnitt 14221 kr och är i genomsnitt 53 m²
Vad kostar 3 rums hyresbostäder i Åkersberga i genomsnitt?
3 rums hyresbostäder i Åkersberga kostar i genomsnitt 17929 kr och är i genomsnitt 80 m²
Åkersberga

Vad tycker du om Åkersberga? Dela din åsikt med andra här

Betyg

Visa alla recensioner

  • Av: Martin Ödman

    Great communication with central Stockholm. You are also close to beautiful nature and nice places for swimming. Beautiful little town.

  • Av: Sven Örnbrink

    Mysig liten stad med många vackra platser att bo på. Här är bra för barnfamiljer att bosätta sig och starta sitt liv. BRa möjligheter till att hitta bostad.