Hyra
5.000 kr
Antal rum
1 rum
Storlek
10 m2
Stad
Södra Vårvindsgatan, 41877, Göteborg
Bostadstyp
Lägenhet
Hyrestid
-

1 rum lägenhet i Göteborg

Hej Gott folk! Nu söker vi en inneboende till våran fina nybyggda lägenhet i vackra och lugna Bräcke, stax norr om Eriksberg. Vi är två killar, Hoang, 29 år gammal och Nisar, 23 år gammal. Vi båda studerar och jobbar vid sidan om. Vi är väldigt måna om lägenheten och därmed även vem den 3:e personen blir. Kort om lägenheten:
Lägenheten är en nyproducerad 4:a i det lugna villaområdet Bräcke på Hisingen. Busshållplats precis utanför lägenheten (vårvindsgatan). Två hållplatser ifrån den stora knytpunkten Eketrägatan och ca 5 min från Eriksberg. 

Vi söker efter en person som är PÅLITLIG och ANSVARSFULL. Du ska vara studerande eller ha ett deltid/heltidsjobb. Viktigt att vi respekterar varandras privata utrymmen. Vi söker efter en lugn person som gärna inte har hemmafester. Gäster och besök av vänner år självklart tillåtet. Ömsesidig respekt och hänsyn är viktigt för oss. Vi söker även efter en person som gärna stannar en längre period. 
 2 toaletter och 1 dusch. Stor ytlig balkong med solläge större delen av dagen (perfekt för att sola :) Allt har väldigt hög standard och vitvarorna är moderna och fungerar utmärkt. Stabil fibernät med 500/mbit. Vi ser gärna att du vill möbera ditt egna rum som du vill (rummet till vänster i vardagsrummet på 10kvm). Om så önskas så kan du även få en helt egen toalett. PRIS: 5000:-, då ingår allt såsom el,värme,vatten,internet. Annars är vi väldigt enkla av oss. Vi ser gärna framemot att höra från dig! OBS! Det är en allergihus, dvs. ingen rökning eller husdjur tillåtet. Bästa hälsningar Hoang & Nisar

Datum
8 dagar sedan
Tillgängligt
Kontakta hyresvärden
Driftkostnader
Kontakta hyresvärden
Deposition
Kontakta hyresvärden
Förbetald hyra
Kontakta hyresvärden

Bekvämligheter i närheten

Inköp: Coop Eriksberg
1000 m
Tågstation: Göteborgs central
4.1 km
Fitness: Friskis & Svettis
900 m
Dagis: Prästvägens Förskola
1.1 km